Gyakran Ismétlődő Kérdések

A limitált sneakerek és utcai ruhák prémium viszonteladására összpontosítunk. Nem vagyunk egy tipikus retail üzlet, ami azt jelenti, hogy nem kapunk kollekciókat közvetlenül a gyártóktól. A legjobb tudásunk szerint próbáljuk a limitált termékeket saját magunk által beszerezni.

Igen, minden egyes darab eredeti.

Szakértői csapatunk minden terméket alaposan megvizsgál a raktárunkba érkezéskor, hogy megakadályozzuk a hamisítványok értékesítését. A termékek ellenőrzése után minden termék Verified Tag-gel van ellátva, amely garantálja annak eredetiségét. Szívesen küldünk termékfotókat, ha a saját szemeddel is szeretnéd megvizsgálnit.

Ez egy módja annak, hogy a megrendelt sneakerek eredetiségét és kifogástalan állapotát garantáljuk a vásárlónak. Maga a Verified Tag egy fekete ellenőrző-címke, ami a jobb páron található. Minden ezzel a címkével megjelölt sneakert szakértői csapatunk alaposan megvizsgált a raktárba érkezéskor.

A Verified Tag a visszaküldött rendelések ellenőrzési folyamatát is felgyorsítja számunkra. A SNEAKERGALLERY Verified Tag-ek nélkül a visszaküldés nem lehetséges. A teljes szerződési feltételeket itt olvashatod el.

Minden nap érkeznek be friss cuccok, naponta adunk hozzá új termékeket a weboldalunk készletéhez, és szintén gyakran töltünk fel régebbi megjelenéseket is. Ha a keresett méreted nem elérhető online, állíts be egy online termékfigyelőt. Ezt a funkciót minden termék oldalán megtalálod a jobb alsó sarokban. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, és add meg nekünk az e-mail címedet, hogy kapcsolatba léphessünk veled, amint az adott termék elérhető.

Így jelöli a Nike, és a Jordan az éppen aktuális méretezést.

  • GS (Grade School) a (nagyobb) gyerek cipőket jelenti. Ezek EU 35.5-től EU 40-ig terjednek.
  • W (Women) a női cipőket jelenti. A női (W) sneakerek felépítése nagyjából megegyezik a férfi sneakerek kialakításával, az egyetlen különbség a felsőrészben van. A női (W) cipőkhöz gyakran valamivel keskenyebb felsőrész tartozik, hogy azok jobban illeszkedjenek a kisebb lábakhoz. A női méretezés többnyire EU 35,5-től egészen EU 44,5-ig terjed.

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen méretet válassz? Bármikor csekkolhatod a méretezést, ami minden termék weboldalán fel van tüntetve.

Természetesen, ez csak a te stílusodtól függ, és persze attól, hogy tetszik-e neked az adott cipő.

A Nike általában férfi (EU 40 és nagyobb méretek), gyerek (EU 35.5-től EU 40-ig) vagy női (EU 35.5-től EU 44.5-ig) méretben gyárt cipőket. Ráadásul a sneakerek többsége uniszex színekben készül, ezért tehát a (W) jelzés csak egy apró ok arra, hogy egy férfi ne az adott modell mellett döntsön. Csak figyelj alaposan a méretezésre.

Ha még mindig nem vagy biztos a méretedben, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk megtalálni neked a megfelelőt.

MÉRETEZÉS

Szívesen segítünk kiválasztani a tökéletes méretet álmaid sneakeréből. Látogass el a csehországi brnói üzletünkbe, ahol felpróbálhatsz néhány méretet, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címen.

Néhány sneaker annyira limitált, hogy csak korlátozott számban tudjuk beszerezni. A második ok, hogy néhány cipő eféle limitáltsága miatt csak egyszer, vagy régen tudtuk készletbe venni őket, mivel ma már szinte lehetetlen beszerezni őket.

Weboldalunkon limitált sneakereket kínálunk, és ezek ára nagymértékben függ attól, hogy mennyire ritkák, akár méretenként is adódhat eltérés. Áraink a jelenlegi másodpiaci árakat is tükrözik, ezért a nagyon keresett méretek egyes modelleknél drágábbak.

A Yeezy Boost 350 V2 egy meglehetősen keskeny cipő, és azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy vásároljanak legalább fél mérettel nagyobbat, mint amit általában viselnek. Természetesen minden láb egy kicsit más, és minden cipő egy kicsit másképp passzol. Bármikor kapcsolatba léphetsz velünk közösségi oldalainkon keresztül, és a már ismert vagy viselt cipőid alapján segítünk megtalálni a tökéletesen rád szabott méretet.


KIEMELT ÜZLETÜNK

Igen, ellátogathatsz az üzletünkbe (Brno, Csehország), itt kedvedre csekkolhatsz sneakereket.

Üzletünk a csehországi Brno városában, a náměstí Svobody 92/21 szám alatt található. Pontosabban: a Komerční Banka bank átjárójánál található.

Sajnos nem. Az üzletben ugyan nagy a választék a kínálatunkban szereplő legjobb darabokból, de a többi termék az e-shop raktárunkban található. Ha egy adott termék felkeltette az érdeklődésedet, bármikor leadhatsz egy nem kötelező érvényű rendelést, és mi átszállítjuk megrendelést az üzletbe, ahol így fel is próbálhatod.

Személyes átvétel a megrendelés második lépésében választható. Több párt is rendelhetsz átvételre, próbáld fel az üzletben, a végén pedig annyit vásárolsz a rendelésedből, amennyit szeretnél, mivel a megrendelés nem kötelező érvényű.

A megrendelést három munkanapig az üzletben őrizzük attól a pillanattól számítva, amikor megkapod a megrendelés üzletbe érkezését visszaigazoló e-mailt. Ha meg szeretnéd hosszabbítani ezt az időt, jelezd nekünk előre a megrendelés megjegyzésében, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon vagy az info@sneakergallery.eu e-mail címen.

Igen, az utalványt az üzletben is felhasználhatod, csak legyen nálad.


RENDELÉSEK

Ha bármit módosítani szeretnél a szállításon vagy a fizetésen, vedd fel velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon vagy az info@sneakergallery.eu e-mail címen. Módosításokat végezni csak a rendelés szállításra való átadása előtt tudunk. Szállítás alatt lévő rendelésnél már sajnos nem tudunk változtatni.

Rendelésed törléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címen. Add meg rendelésed számát, hogy a rendelést törölni tudjuk. Ha rendelésed már folyamatban van, nem áll módunkban törölni, de egyszerűen megtagadhatod a rendelés átvételét, és a csomagot visszaküldik nekünk.

Mindenki követ el hibákat, és néha még mi sem vagyunk kivételek. Ha úgy adódik, hogy nem azt kapod, amit rendeltél, kérjük, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címen, és már intézzük is az ügyet.

Csak a weboldalunkon keresztül tudsz megrendelést leadni.

Várj egy kicsit! A rendelést a fizetés elutasítása ellenére is megkapjuk. Amint az elutasított befizetés megjelenik rendszerünkben, automatikusan küldünk egy e-mailt egy linkkel, amelyen keresztül újra megpróbálhatod a fizetést.

Ha módosítani szeretnéd fizetési módot, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címünkön vagy közösségi oldalainkon.


FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Minden rendelést dupla dobozban (ún. double-boxban) küldünk. Ez azt jelenti, hogy a sneaker doboza egy nagyobb kartondobozba van csomagolva, hogy elkerülje a szállítás közbeni esetleges sérüléseket. A ruháknál is ezt a módszert alkalmazzuk, tehát kartondobozban küldjük a ruhákat is.

Az Európai Unió minden országába szállítunk megrendeléseket, és minden országban más céggel dolgozunk. Itt található egy teljes útmutató az európai szállításhoz.

A szállítási idő a megadott kézbesítési címtől és a választott futártól is függ, de igyekszünk minden rendelést a leadást követő munkanapon szállításra átadni. Minden rendelést Csehországban kerül feladásra, feladást követően a szállítási idő a futárcégtől függ.

Miután a rendelést szállításra átadtuk, kapsz egy e-mailt a rendelésed nyomkövetési számával.

A nyomkövetési szám megváltozhat, amint megrendelésed eléri a célországot, azonban a futárnak tájékoztatnia kell minden változásról. Ha rendelésed jelentősen késik, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címünkön vagy közösségi oldalainkon.

Az egész Európai Unió területére szállítunk.

Minden rendelés Csehországban kerül feladásra, és mivel a kézbesítési cím csak egy másik EU-országban lehet, így nem vagy köteles vámot fizetni.

Weboldalunkon elérhető a kártyás fizetés, banki átutalás vagy utánvétes fizetés. Brnói üzletünkben elfogadunk kártyás és készpénzes fizetést (cseh koronában) is.

A szállítási időt sajnos nem tudjuk felgyorsítani, mivel a futároknak megvan a saját útja a rendelések kézbesítésére. Ha pontosabb szállítási határidőt szeretnél megtudni, kérjük, használd a futárcégtől kapott e-mailben található elérhetőséget.


VISSZAKÜLDÉS ÉS PANASZ

Ha bármilyen hibát tapasztalsz (gyártási, anyaghasználati, stb.), reklamációt tehetsz.

Itt találsz egy részletes útmutatót a panasztételi űrlap kitöltéséhez.

A termékeink legnagyobb része egy másodlagos kézből származik. Ez azt jelenti, hogy a termék nem közvetlenül a gyártótól érkezik, hanem attól a szerencséstől, akinek a kezébe került a limitált sneaker vagy ruhadarab. Azonban nem kell aggódnod, minden, amit kínálunk, vadonatúj és teljes mértékben használatlan.

A használt árukra a cseh törvények értelmében 12 hónapos jótállási idő vonatkozik (lásd: Általános Szerződési Feltételek). Természetesen, ha vásároltál valamit, ami nem másodlagos kézből származik, akkor a klasszikus 24 hónapos garancia érvényes rá.

Panaszt csak gyártási hibára lehet tenni. Sajnos nem áll módunkban olyan reklamációt elfogadni, amely helytelen kezelés vagy elhasználódás következményére hivatkozik.

A cseh törvényeknek megfelelően 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldést vagy az elfogadott reklamációt.

A megvásárolt terméket a törvény értelmében a kézbesítés napjától számított 14 napon belül visszaküldheted. Kérjük, ne felejtsd el, hogy mindennek teljes mértékben használatlannak kell lennie. A cipőt/ruhát természetesen fel lehet próbálni, azonban használat jelei nem lehetnek rajta.

A visszaküldési útmutatót itt találod.

Sajnos termékcsere lehetőséggel nem tudunk szolgálni. Ha a méreted nem felel meg, vissza kell küldened a terméket, és másik méretet kell rendelned.

A visszaküldési útmutatót itt találod.

Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, az ellenőrzését követően visszatérítjük az árát. A folyamat lezajlása alatt mindenről e-mailben értesítünk.


VISSZAVÁSÁRLÁS

A legegyszerűbb módja, ha kapcsolatba lépsz velünk az info@sneakergallery.eu e-mail címen. Küldd el nekünk az ajánlatodat Termék/Méret/Ár formátumban, és hamarosan válaszolunk további információval.

Nem, csak gyári hibáktól mentes, teljes mértékben új cipőket tudunk tőled megvásárolni.

Sajnos erre nincs lehetőség. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címen további információkért.

Természetesen küldünk e-mailben egy adásvételi szerződést. Kérjük, ne felejtsd el kitölteni a számlaszámot, hogy ki tudjunk fizetni.

Amint a termék megérkezik a raktárunkba, egy gyors ellenőrzést követően elutaljuk az összeget a számládra. A kifizetésnek 10 napon belül meg kell érkeznie.


BIZOMÁNYI ELADÁS

Igen. Ha érdekelne ez a lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címen, hogy további információval szolgálhassunk.

  • csak olyanokkal alakítunk ki együttműködést, akiknek legalább 50 páros/darabos készlete van
  • minden egyes párt a raktárunkban kell tárolni
  • a díjunk 15 százalékát teszi ki az eladási árnak.
  • a kifizetésre 14 nap elteltével kerül sor, a 14 napos visszaküldési időszak lejárta után


EGYÉB

Igen. Ajándékutalványt vásárolhatsz az info@sneakergallery.eu e-mail címen érdeklődve, vagy közvetlenül az üzletünkben.

Sajnos nem áll módunkban kérésre termékeket ellenőrizni (“legit checkelni”), csak és kizárólag abban az esetben, ha a termék üzletünkben, vagy a weboldalunkon lett vásárolva.

Igen, ez nem probléma, csak vedd fel velünk a kapcsolatot az info@sneakergallery.eu e-mail címünkön. Ne felejtsd el viszont, hogy cégként speciális áfarendszer alapján működünk, ezért termékeink nagy részét nem tudjuk ÁFA nélkül értékesíteni (B2B 0% ÁFA értékesítés). Ennek ellenére a számlához természetesen hozzáadhatjuk cég adatait.

Ne aggódj, az áraink véglegesek, a feltüntetett összegekhez már semmi nem fog hozzáadódni!

Ha további kérdéseid vannak, keress minket bizalommal az info@sneakergallery.eu e-mail címen, vagy az Instagramon.

Vissza a boltba