Rólunk

We love limited since 2015

 

Valószínűleg már hallott rólunk. A közösségi médiában kezdtük, ahol néhány pár hagyományos tornacipőt árultunk. Ahogy telt az idő, a tornacipők száma és a limitált kiadásuk egyre nőtt, és az első ruháink is bekerültek a kínálatba. Aztán 2017-ben jött az első webáruház. Egy évvel később pedig az első téglaépítésű viszonteladói üzlet Morvaországban.

Footcare szomszédainknak köszönhetően 2018. szeptember 7-én megnyitottuk első üzletünket a brünni Kolištěben, amely inkább egy bemutatóteremhez hasonlít. Ebből az alkalomból rendeztük meg az első partinkat is.

Ahogy a limitált tornacipők népszerűsége nőtt, úgy nőtt a kínálatunk is. Hirtelen nem volt hely az egyre növekvő mennyiségű áru tárolására. 

Bár Kolištěnek megvolt a maga varázsa, új helyiségek után kezdtünk nézni, ezúttal közelebb a központhoz. 2019 augusztus végén, hosszas előkészületek után, Brno központjában, a Josefská utcában található üzletbe költöztünk.

Egy idő után még ez is túl kicsi volt számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy megragadjuk a lehetőséget és Brno szívébe költözünk. 2020 augusztusában nyitottuk meg jelenlegi üzletünket a Svobody téren. 

Kiállunk amellett, hogy minden térbe beleteszünk valamit magunkból. Nem vagyunk belefáradva a hagyományos fogasokkal és polcokkal felszerelt boltokba, amelyeket egy hagyományos hobbimarketben vásárolhat. Ez unalmas. Mindent mi magunk csinálunk, még ha néha kicsit punk is. 

Gyere és győződj meg róla, hétfőtől szombatig itt vagyunk a Svobody téren! 

Vissza a boltba