Stüssy

A fickó, akinek szerencséje volt a vezetéknevével. Shawn Stüssy! 
A Stüssy alapítója 1954-ben született Kaliforniában, ahol élete nagy részét töltötte. Az USA harmadik legnagyobb államának déli részének szörfös környezete olyan nagy hatással volt rá élete során, hogy a 80-as években úgy döntött, saját márkát alapít. És mi mással lehetne jobban megjelölni Shawn szörfdeszkáit, mint a vezetéknevével.

#ShowMore#

Eleinte csak az általa eladott deszkákon szerepelt. De nem telt el sok idő, és a márka a ruházati cikkekre is kiterjedt. Olyan ruhadarabokat kezdett el árulni, amelyek nagyon is kapcsolódtak a szörfözéshez - nevezetesen fürdőruhákat (úszónadrágokat) és pólókat. Az eredetileg csak a szörfözést népszerűsítő darabok azonban hamarosan elkezdtek túlnőni az alkotón. A pulóverek, nadrágok, kabátok... A Stüssy elindult egy fényesebb jövő felé.

Az olyan új zenei műfajok, mint a punk és a rap szó szerint villámsebességgel hódították meg a márkát, és a gördeszkázás egyre népszerűbb világában megingathatatlan helyet vívott ki magának. Ezeknek az új műfajoknak és szubkultúráknak köszönhetően, amelyek a 80-as években hatalmas fellendülésben voltak, és egyszerűen "menőnek" számítottak, a márka sok ember, művész és más alkotó figyelmét felkeltette.

A márka rengeteg inspirációt merített a művészektől, alkotóktól és más hasonlóan gondolkodó emberektől. Ezért úgy döntöttek, hogy megalakítják a "Stüssy International Tribe" nevű csoportot, amely egyesítette a művészeket Los Angelestől Londonon át egészen Tokióig, és a Stüssy-t világszerte ismertté tette.

A márka évtizedek óta tartja népszerűségét, és úgy tűnik, ez nem fog változni. Valójában a stratégiája egyszerű - megfizethető, minőségi, jó megjelenésű ruhák, amelyeknek története van. Mi mást kérhetnél még?

Most megtalálhatod őket a SNEAKERGALLERY-nél.

Ár

30990 Ft69990 Ft
13099069990

Márkák

Méret

Megjeleníthető tételek 7
összesen 7 termék
Vissza a boltba