Stüssy Overdyed Stock Logo Crewneck Forest

Egy összetéveszthetetlen szörfös márka, amely a 90-es évek kaliforniai környezetére emlékeztet. Ez Stüssy!

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elfogyott Készleten Elfogyott Elfogyott Elfogyott Elfogyott Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Márka: Stüssy
69 990 Ft 69 990 Ft-tól - –20 % - - - - - akár: –20 % 69 990 Ft 55 849 Ft 69 990 Ft 69 990 Ft 69 990 Ft 69 990 Ft 69 990 Ft 55 849 Ft-tól
Kategória: Pulcsik
Szezon: FW22
Színes: Zöld
Anyag: Bavlna
Stüssy Overdyed Stock Logo Crewneck Forest
69 990 Ft 69 990 Ft-tól - –20 % - - - - - akár: –20 %

A Stüssa története az USA harmadik legnagyobb államának, Kaliforniának a déli partján kezdődött. A 80-as és 90-es években a szörf-orientált környezet nagy hatással volt a fiatal Shawn Stüssyre. Beleugrott a mélyvízbe, és megalapította saját szörf- és fürdőruhamárkáját, a Stüssy-t. Hamarosan azonban szó szerint a feje fölé kerekedett. Ruházatot adtak hozzá, még több ruhadarabot, a népszerűség nőtt... és a márka lépésről lépésre beszivárgott a 80-as évek végének és a 90-es évek elejének modern trendjei közé. Punk, hip-hop és gördeszkázás. A népszerűség óriási volt! És a sok innovatív művész pozitív visszhangja sem váratott sokáig magára. A márka elképzelései és prioritásai több mint tetszettek nekik, és ők is ki akarták venni a részüket a munkából. Ezért összefogtak a legendás Stussy Tribe-ban, amely lehetővé tette a márka népszerűsítését a világ különböző eseményein.

A Stüssy így a helyi zenei klubszíntérről a Streetwear koncertterem nagyszínpadára költözött, ahol a mai napig fellép. A kollekciók továbbra is szinte meteorszerű ütemben fogynak, a vezető művészekkel való együttműködések folytatódnak, és a hype továbbra is töretlen!

(A mesének vége, de a kollekciók ma is rohamos ütemben fogynak!)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba