Verified Tags

DSC_8855

Mindannyian jártunk már így. Extra izgatottak vagyunk egy pár cipőért, megvesszük egy Facebook csoportból, és még ki sem bontottuk, de már a lábunkon van. De gondoltál már arra, hogy lecsekkold, hogy egyáltalán eredetit vettél-e? Utolér a valóság egy pár hét után. Kamu sneakert vettél! Ez most azt jelenti, hogy kidobtad a pénzt az ablakon, és soha többet nem veszed fel ezt a pár cipődet.

A legfontosabb értékesítési cikk, ami hét éven át segített nekünk szilárd piaci pozíciót kialakítani és megőrizni, a bizalmad.

Ez a kialakult bizalom pedig azt jelenti, hogy 100% hitelesnek kell lennünk, bármi is legyen. A hitelességet azonban manapság nehéz megőrizni, ezért fejlesztettünk ki a sneakerek eredetiségének csekkolására egy rendszert. Ez mindig segít nekünk, hogy felismerjük a replikákat.
 

1. KÖRÜLTEKINTŐ PARTNERVÁLASZTÁS

Csak megbízható eladókkal működünk együtt, akik képesek igazolni a termékeik eredetiségét akár nyugtával, vagy valami hasonló dokumentummal.

2. HITELESÍTŐ ELLENŐRZÉS

Minden egyes darab egy szakértőnk kezén megy keresztül. Megnézzük a dobozt, a doboz címkéjét, a belső címkéket, az anyaghasználatot, a varrást, a belső csomagolást. Mindezt kétszer!

Tisztában vagyunk azzal a meggyőződéssel, amire szükséged van a sneakered első viselése előtt. Ezért bevezettünk egy rendszert, ami biztosítja ezt neked!

 

SNEAKERGALLERY VERIFIED TAGS

Bemutatjuk a saját SNEAKERGALLERY “ELLENŐRIZVE” CÍMKÉINKET. A címke biztosítékot jelent arra, hogy a pár alapos ellenőrzésen esett át, és nyugodt szívvel, kétség nélkül elviheted őket. Mindezek mellett nekünk is előnyös. A visszaküldési folyamat ezáltal sokkal könnyebb és gyorsabb lett, hiszen csak meg kell néznünk, hogy a visszaküldött sneakeren rajta van-e a verified tag. A termékek visszaküldése a SNEAKERGALLERY VERIFIED TAG hiányában nem lesz lehetséges. Ezt az új ÁSZF-be bele is vezettük. A frissített ÁSZF-t könnyedén elérheted itt.

Miközben mások talán nem tulajdonítanak ekkora szerepet a legit-checkelésnek, mi éppen az ellenkezőjét csináljuk, hogy maximális komfortérzetet nyújtsunk vásárlás közben. 

DSC_8875
width:100%
Vissza a boltba